Spoluhráči.cz klub HC Hockey sport shop kalendář akcí HC Hockey sport shop - HC Cormoran Praha 6:2

HC Hockey sport shop – HC Hockey sport shop - HC Cormoran Praha 6:2

Možné akce:

HC Hockey sport shop - HC Cormoran Praha 6:2

Kdy:Čtvrtek 22. 9. 2016 21:00 – 22:20
Kde:Ice Arena Letňany, čtvrtek 22.9. od 21 hod.
Popis akce:

 Tak to byla paráda. Po celý zápas jsme díky dobrému bruslení a rychlému napadání lepším týmem a měli zápas pod kontrolou. Podařilo se nám uhlídat dva individuálně dobře hrající hráče soupeře a dokráčet k přesvědčivému vítězství 6:2. Zápas byl v dobrém tempu, na tuto soutěž je třeba hrát na 3 lajny..

Sestava: Ondra Mandík - Pavel Jursík, Johannes Goldbach, Míra Řemen, Matěj Čížek, Michal Peroutka - Adam Uváči, Jarda Amler, Pepa Vošahlík, Tomáš Srkal, Štěpán Flieger, Pavel Gaubman, Dan Pištěj, Jarda Ferenc, Vláďa Flajchhans.

Milan Ptáčník se odhlásil 3 hodiny před hokejem.

CM Pražská hokejová liga má svou vlastní prezentaci na: http://www.ahl.cz/soutez/ccmphl/ 

Facebook profil soutěže: https://www.facebook.com/ccmphl/

Speciální pravidlo hybridní prodloužení:

3 bodový systém a hybridní prodloužení: Novinkou je zavedení 3 bodového systému. Rozhodčí zápasu si rozdělí podle svého uvážení čas zápasu na 3 časově podobné třetiny (bez ohledu na to že např. v Letňanech je 1hod 20min a jinde 1hod 30min).

Posledních 5 minut poslední třetiny se hraje vždy tzv. HYBRIDNÍ PRODLOUŽENÍ. Názorně: domácí tým vede 5:4 nebo 5:3, rozhodčí oznamuje oběma týmům, že začíná prodloužení. Hostujícímu týmu se povede v poslední pětiminutovce vyrovnat na 5:5. Pokud prohrávající tým stav utkání vyrovná, utkání nekončí, ale dohrává se zbytek času do konce pronájmu. Pokud stav i nadále zůstane nerozhodný, bere tým co vedl 2 body a tým, který vyrovnal 1 bod. Pokud ale prohrávající tým (z úvodu hybridního prodloužení) stav otočí, připadá bonusový bod logicky týmu, který stav otočil a původně vedoucí tým bere 1 bod.

Hybridní prodloužení se hraje tedy každý zápas (posledních 5 minut hrací doby) i v případě, že je výsledek jednoznačný např: 4:1 nebo 7:2, dohraje se zápas normálně do konce pronajatého ledu a domácí berou za výhru 3 body a hosté 0 (a to i v případě, že by se třeba v poslední pětiminutovce hostům podařilo korigovat na 7:3 nebo 7:4).

 

Nájezdy: Hybridní prodloužení se nebude hrát jen v případě, že 5 minut před koncem zápasu je stav nerozhodný. V tom případě rozhodčí ukončí třetí třetinu a o vítězi zápasu rozhodnou nájezdy.

Okamžitě bez průtahů začínají 3 série samostatných nájezdů. Oba brankáři zůstávají ve své brance, domácí tým zahajuje 1. sérii nájezdů. Pokud by se nerozhodlo ve 3 sériích, jedou se další nájezdy systémem náhlé smrti, ale maximálně 3 další série. Po rozhodnutí by vítězné mužstvo bralo 2 body a prohraný 1 bod. Při nerozhodnutí nájezdů po 6. sérii si obě mužstva rozdělí po bodu, druhý bonusový bod se nikomu nepřidělí.

 

Důležitost: střední
Účast: spoluhráč
(max. 15)
brankář
(max. 1)
  Zúčastnili se: Tomáš Srkal
Not Existing
Matěj Čížek
Míra Remeň (host od Martin Zdeněk)
Vláďa Fleichhans (host od Martin Zdeněk)
Josef Vošahlík
Pavel Jursík
Pavel Gaubmann
Daniel Pištej
Jarda Ferenc (host od Martin Zdeněk)
Jarda Amler (host od Martin Zdeněk)
Štěpán Flieger
Michal Peroutka
Adam Uvacik
Ondřej Mandík (host od Martin Zdeněk)
celkem: 14 celkem: 1
  Nezúčastnili se: Paul Schmelzer
Jindřich Gabriel
Milan Ptáčník
Zadal:Martin Zdeněk, 29. 8. 2016, 16:43   (upraveno 23. 9. 2016, 0:10)
Možnosti

Komentáře k této akci