Spoluhráči.cz klub HC Hockey sport shop kalendář akcí HC Hockey sport shop - HC Moresta 1:3

HC Hockey sport shop – HC Hockey sport shop - HC Moresta 1:3

Možné akce:

HC Hockey sport shop - HC Moresta 1:3

Kdy:Čtvrtek 29. 9. 2016 21:00 – 22:20
Kde:Ice Arena Letňany, čtvrtek 29.9. od 21 hod.
Popis akce:

Tak tenhle zápas vůbec nevyšel... V první třetině jsme ještě bruslili a byli lepším týmem, pak nás ale soupeř pomalejší hrou uspal a my se bohužel přizpůsobili... Kombinace vázla, puky odskakovaly a zápas jsem zbytečně ztratili a prohráli 1:3. Škoda, s Morestou jsme měli vyhrát!!!

Sestava (13 + 1): Vašek Jirkovský - Pavel Jursík, Pavel Gaubman, Jakub Čížek, Míra Remeň - Pepa Vošahlík, Štěpán Flieger, Jarda Amler, Paul Schmelzer, Jarda, Milan Ptáčník, Jindřich Gabriel, Dan Pištěj.

CCM Pražská hokejová liga má svou vlastní prezentaci na: http://www.ahl.cz/soutez/ccmphl/ 

 https://www.facebook.com/ccmphl/ 

 

3 bodový systém a hybridní prodloužení: Novinkou je zavedení 3 bodového systému. Rozhodčí zápasu si rozdělí podle svého uvážení čas zápasu na 3 časově podobné třetiny (bez ohledu na to že např. v Letňanech je 1hod 20min a jinde 1hod 30min).

 

Posledních 5 minut poslední třetiny se hraje vždy tzv. HYBRIDNÍ PRODLOUŽENÍ. Názorně: domácí tým vede 5:4 nebo 5:3, rozhodčí oznamuje oběma týmům, že začíná prodloužení. Hostujícímu týmu se povede v poslední pětiminutovce vyrovnat na 5:5. Pokud prohrávající tým stav utkání vyrovná, utkání nekončí, ale dohrává se zbytek času do konce pronájmu. Pokud stav i nadále zůstane nerozhodný, bere tým co vedl 2 body a tým, který vyrovnal 1 bod. Pokud ale prohrávající tým (z úvodu hybridního prodloužení) stav otočí, připadá bonusový bod logicky týmu, který stav otočil a původně vedoucí tým bere 1 bod.

 

Hybridní prodloužení se hraje tedy každý zápas (posledních 5 minut hrací doby) i v případě, že je výsledek jednoznačný např: 4:1 nebo 7:2, dohraje se zápas normálně do konce pronajatého ledu a domácí berou za výhru 3 body a hosté 0 (a to i v případě, že by se třeba v poslední pětiminutovce hostům podařilo korigovat na 7:3 nebo 7:4).

 

 Nájezdy: Hybridní prodloužení se nebude hrát jen v případě, že 5 minut před koncem zápasu je stav nerozhodný. V tom případě rozhodčí ukončí třetí třetinu a o vítězi zápasu rozhodnou nájezdy.

 

Okamžitě bez průtahů začínají 3 série samostatných nájezdů. Oba brankáři zůstávají ve své brance, domácí tým zahajuje 1. sérii nájezdů. Pokud by se nerozhodlo ve 3 sériích, jedou se další nájezdy systémem náhlé smrti, ale maximálně 3 další série. Po rozhodnutí by vítězné mužstvo bralo 2 body a prohraný 1 bod. Při nerozhodnutí nájezdů po 6. sérii si obě mužstva rozdělí po bodu, druhý bonusový bod se nikomu nepřidělí.

Martin

Důležitost: střední
Účast: spoluhráč
(max. 15)
brankář
(max. 1)
  Zúčastnili se: Paul Schmelzer
Jindřich Gabriel
Milan Ptáčník
Josef Vošahlík
Jaroslav Amler
Tomáš Hrůza
Daniel Pištej
Pavel Jursík
Jakub Čížek (host od Martin Zdeněk)
Míra Remeň (host od Martin Zdeněk)
Pavel Gaubmann
Jaroslav Ferens
Štěpán Flieger
Václav Jirkovský
celkem: 13 celkem: 1
  Nezúčastnili se: Matěj Čížek
Michal Peroutka
Adam Uvacik
Tomáš Srkal
David Nový
Not Existing
Zadal:Martin Zdeněk, 29. 8. 2016, 16:45   (upraveno 30. 9. 2016, 9:26)
Možnosti

Komentáře k této akci