Spoluhráči.cz klub HC Hockey sport shop kalendář akcí Hockey sport shop 5 : 1 Pivovar Velké Popovice

HC Hockey sport shop – Hockey sport shop 5 : 1 Pivovar Velké Popovice

Možné akce:

Hockey sport shop 5 : 1 Pivovar Velké Popovice

Kdy:Čtvrtek 25. 2. 2010 20:00
Kde:ZS Štanice, čtvrtek 25.2. od 20 hod.
Popis akce:

Vítězná odveta proti soupeři, se kterým jsme na jejich ledě zachraňovali remízu při power-play. Soupeř dorazil na Štvanici jen v 9 lidech, nás bylo 14 a naštěstí jsme soupeře přebruslili.
Dlouho se nám nepodařilo najít recept na hru soupeře a nepromněňovali jsme šance. Golman Tříprsťák nás několikrát podržel. Ujali jsme se vedení 1:0, ale soupeři se po buly podařilo srovnat.
Naštěstí se nám díky neustálému tlaku podařilo několikrát skórovat a dovézt tak po dvou zbytečných prohrát zápas do vítězného konce. zvítězili jsme 5:1.
Sestava: Tříprsťák - Lalo, Jirka Malát, Petr Kolenovský, Petr Horák, Pavel Kulhánek - Jakub Kovařík, Jakub Makalouš, Tomáš Vokatý - Pepino, Jarda Volf, Michal Novák - Vojta Vlk, Radek Volf, Brouk. Bez omluvy nedorazil Tony Baslík

Důležitost: střední
Zúčastnili se (17) Tomas Vokaty, Jarda Volf, Radek Volf, Petr Horák, Petr Kolenovsky, Michal Zikmund, Michal Novák, Antonín Baslík, Pavel Kulhanek, Jakub Kovařík, Jakub Makalouš, Tomáš Buriánek, Martin Zdeněk, Josef Šindelář, Peter Lalik, Vojtech Vlk, Jiří Malát
Nezúčastnili se (1) Jirka Marynčák
Zadal:Martin Zdeněk, 1. 1. 2010, 21:52
Možnosti

Komentáře k této akci