Spoluhráči.cz klub Klub českých turistů, odbor Hodonín kalendář akcí Gazarka a Moravská cyklocesta

Klub českých turistů, odbor Hodonín – Gazarka a Moravská cyklocesta

Možné akce:

Gazarka a Moravská cyklocesta

Kdy:Sobota 25. 7. 2015 8:30
Kde:Střední Záhoří
Popis akce:


                Oddíl cykloturistiky při KČT Hodonín zve všechny příznivce jízdy na kole na cykloturistickou akci k sousedům na západní Slovensko do oblasti Středního Záhoří.

            Sejdeme se v sobotu 25. července ráno v 8:30 na náměstí T. G. Masaryka v Hodoníně.

            Trasa bude vedena hrází řeky Moravy do Holíče, dále po státní silnici přes Petrovu Ves do Šaštína ke známé rekreační oblasti Gazarka. Po přestávce na občerstvení budeme pokračovat cyklostezkou šaštínským borem do další rekreační oblasti Tomky, odkud trasa povede do Borského Jura a místní nezpevněnou komunikací do obce Kúty. Závěrečná část cyklotrasy bude vedena hrází řeky Moravy se zastávkou v rekreační oblasti Adamov. Po občerstvení budeme pokračovat do obce Kopčany ke kapličce svaté Margity Antiochijské (stavba z období Velkomoravské říše) a cyklostezkou kolem holíčského zámku a silnicí do Hodonína. Předpokládaná délka trasy nebude delší než přijatelných 90 kilometrů.

Mapa: www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=183227

                S sebou platný doklad totožnosti, přilbu, náhradní duši, případně lepení, nápoj, lehkou svačinku, měnu euro a dobrou náladu. Akci povede a srdečně na ni zve Tono Vávra (mob. 606 482 460).

 

    

Důležitost: střední
Zúčastnili se (2) Jiří Michenka, Alena Krutišová
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Jiří Michenka, 4. 7. 2015, 9:42
Možnosti

Komentáře k této akci