Spoluhráči.cz klub Klub českých turistů, odbor Hodonín kalendář akcí Okolo Berounky

Klub českých turistů, odbor Hodonín – Okolo Berounky

Možné akce:

Okolo Berounky

Kdy:Sobota 2. 7. 2016 7:30 – Sobota 9. 7. 2016
Kde:Roztoky u Křivoklátu
Popis akce:

Informace k zájezdu "Okolo Berounky"

Vzhledem k údajům, které jsem poskytl na výroční členské schůzi, týkajícím se tohoto zájezdu, sděluji toto:
Pro velký počet přihlášených a ve snaze uspokojit všechny turisty jsem musel provést několik změn oproti původnímu plánu.
Rozhodl jsem se osobně přesvědčit o možnosti ubytovat všechny turisty v hotelu "Diana" v Hudlicích. Zjistil jsem, že toto není možné. Jako řešení jsem zajistil ubytování pro zbytek skupiny (20 osob) v Berouně, ale bez stravování.
Po dodatečném zhodnocení situace a vzhledem k žádosti turistů o společné ubytování jsem zvolil další variantu, a to ubytování v "Hotelu Roztoky" v Roztokách. Hotel je situován na nábřeží řeky Berounky, má vyšší standard, součástí je minipivovar, bowling, tenisové kurty a posilovna. Cenu se mi podařilo usmlouvat jen o 30 Kč vyšší (na osobu a den) než v hotelu "Diana", což představuje její navýšení o 200 Kč za týdenní pobyt. Také jsem musel k velkému autobusu přiobjednat malý - je zajištěn.
Vzhledem k ubytovacímu cyklu "Hotelu Roztoky" (sobota-sobota) bylo nutné upravit odjezd. Pojedeme o dva dny dříve (2. července 2016)

Upřesněné informace k zájezdu

- termín zájezdu:  2.- 9. července 2016
- místo pobytu:    Hotel Roztoky č.p. 14, pošta Roztoky u Křivoklátu
- ubytování:         ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení
- stravování:        polopenze (S+V) v areálu hotelu
- cena zájezdu:    člen KČT Hodonín - 3.900,- Kč
                          nečlen - 4.300,- Kč
- úhrada zájezdu: účastnická listina bude opět v knihkupectví pí Dvořákové, Národní třída 21, Hodonín (od 4. března 2016)

Platbu je možno provést i úhradou na účet KČT Hodonín (účet odboru č. 248582884, kód banky 0300, v účelu platby uvést své jméno, příjmení a Berounka). Pro lepší přehled o platbách preferuji platbu v knihkupectví.

Záloha na ubytování má být převedena na účet hotelu 2 měsíce před odjezdem, proto prosím o úhradu celé ceny zájezdu do 29. dubna 2016.

Přesný plán zájezdu, včetně denního rozpisu výletů, bude uveřejněn na internetu a vývěskách KČT v druhé polovině března.

Další informace sdělí vedoucí zájezdiu Ivan Bosnyak, tel. 728 736 878

 

 

Důležitost: vysoká
Maximální účast:70 spoluhráčů
Přílohy:
Zúčastnili se (11) Ivan Bosnyak, Ivan Machýček, Zdeněk Buček, Buček Zdeněk (host od Zdeněk Buček), Mária Kučerová, Josef Klouda, Petr Vybíral, Věra Vybíralová (host od Petr Vybíral), Marie Uhlíková, Vnorovy (host od Marie Procházková), Jan Lunga (host od Jiří Michenka), Martina Potůčková
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Ivan Bosnyak, 28. 2. 2016, 19:23   (upraveno 10. 3. 2016, 11:15)
Možnosti

Komentáře k této akci