Spoluhráči.cz klub Klub českých turistů, odbor Hodonín kalendář akcí Posezení u muziky u Letochů

Klub českých turistů, odbor Hodonín – Posezení u muziky u Letochů

Možné akce:

Posezení u muziky u Letochů

Kdy:Sobota 30. 11. 2019 8:40
Kde:restaurace U Letochů Vacenovice
Popis akce:

               Na sobotu 30. listopadu je naplánováno pro členy odboru (včetně budoucích od roku 2020) tradiční posezení u muziky, na kterém si budete moci popovídat, sdělit si dojmy z letošních akcí, zazpívat si a zatancovat u živé hudby. Místem konání bude opět oblíbená restaurace U Letochů ve Vacenovicích, kde nám bude k dispozici prostorný sál. Můžete si zároveň vybrat, zdali se do Vacenovic dopoledne projdete pěšky, nebo se tam přepravíte zvláštním autobusem, který nám bude k dispozici i pro zpáteční odvoz.

Kdo se rozhodne pro dopolední procházku, se sejde v 8:40 ve vestibulu hodonínského vlakového nádraží, odkud se po zakoupení jízdenek (3 zóny IDS JMK za 27 Kč či některá ze zlevněných jízdenek ČD) přepravíme osobním vlakem s odjezdem v 8:54 do Bzence-přívozu, příjezd v 9:06. Ze stanice budeme postupovat po přeznačené žluté TZ k rekreačnímu zařízení na Littneru (2,4 km), kde se napojíme na zelenou TZ, která nás přivede k Žilkovu dubu (2,9 km), od něhož přejdeme zpět na lesní silnici, na níž pak u bodu záchrany HO 015 uhneme doprava na cestu vedoucí přímo k bývalé Špičákově hájovně (9,0 km), od které doleva po tzv. Jabloňové cestě dorazíme přímo k hospodě U Letochů do Vacenovic (10,7 km). Pokud zbude před obědem čas, můžeme se ještě projít k vinným sklepům Žlébky či na místní hřbitov.            

Příjemná nenáročná procházka zcela rovinatým terénem borovým lesem měří necelých 11 kilometrů.

Mapa:             https://mapy.cz/s/gateranera

Kdo se bude chtít do Vacenovic přepravit autobusem, odveze ho autobus Jirky Kopečka, který vyrazí v 11:00 od zastávky u autoservisu Chaloupka, postupně zastaví v 11:05 u restaurace Morava, v 11:08 u Rozmarýnku, v 11:15 v Rohatci na zastávce u kostela, v 11:22 v Ratíškovicích na hlavní zastávce a v 11:25 tamtéž na zastávce u hospody Na Smyku, příjezd do Vacenovic okolo 11:30.

Oběd se bude podávat v 12 hodin, hudba k tanci bude hrát od 13. hodiny do 17:30, poté bychom akci zakončili a kolem 18. hodiny pro nás přijede zvláštní autobus, který nás přes Ratíškovice a Rohatec přiveze zpět do Hodonína.

Cena pro účastníka představuje 120 Kč, je v ní započtena úhrada obědu, živé hudby a dopravy, na část z celkových nákladů přispěje účastníkovi odbor. Přihlašovat se můžete od středy 6. listopadu do středy 27. listopadu v knihkupectví Zdenky Dvořákové na Národní třídě 21 s úhradou ceny, nebo můžete částku převést na účet odboru č. 2401546644/2010, v účelu platby pak uvést jméno, příjmení a Vacenovice.

Zároveň se připravte na úhradu členských příspěvků na rok 2020, kterou provedeme po obědě. Jejich výše zůstává oproti roku 2019 navýšena o část připadající na odbor o 20 Kč (junior, dospělý, senior) a 60 Kč u rodinné známky, o 10 Kč se pak částka zvyšuje pro předplatitele časopisu Turista s rozšířeným typem členstvím. Příslušné výše členských příspěvků tedy představují pro základní typ členství 300 Kč (dospělý), 200 Kč (junior – ročníky 1995 a mladší, senior – ročníky 1960 a starší), 500 Kč rodinná známka. U předplatitelů časopisu Turista při rozšířeném typu členství se tyto částky navyšují o 400 Kč.

Na příjemnou dopolední procházku a odpolední posezení s tancem u muziky srdečně všechny zve výbor KČT Hodonín!    

  

 

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (27) Jiří Michenka, Jitka Matulová, Ivan Machýček, Stanislav Patík, Irena Götzová, Jarmila Gajdíková, Jan Havlík, Simona Cutáková, Pavlína Lungová, Jarmila Beckovská, Jitka Havlíková, Sylva Celmanová, Milan Kolář, Miroslav Hasík, Rostislava Svobodová, Alena Šupálková, Alena Zubatá, Jan Čech, Jana Čechová (host od Jan Čech), Ludmila Žůrková, Pavla Banátová, Zbyšek (host od Pavla Banátová), Jaroslav Svoboda, Josef Jaroš, Marie Procházková, Ivan Bosnyak, Pavla Paldanová
Nezúčastnili se (2) Ladislava Klencová, Zuzana Lažková
Zadal:Jiří Michenka, 5. 11. 2019, 12:17   (upraveno 5. 11. 2019, 12:21)
Možnosti

Komentáře k této akci