Spoluhráči.cz klub KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN dokumenty a články 10. - 11. října "Seminář na Konečné"

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN – článek 10. - 11. října "Seminář na Konečné"

Možné akce:
profilové foto Lenka Holínková
Lenka Holínková

10. - 11. října "Seminář na Konečné"

Vytvořeno:22. 6. 2020, 8:49   (upraveno 22. 6. 2020, 8:50)
Autor:Lenka Holínková
Možnosti
Anotace:10.-11. října Seminář na Konečné Tak zase po roce zavítáme někam jinam, dlouho jsme v této lokalitě nebyli a proto padla volba na Valašsko. Plán: Sobota Delší trasa: Konečná - Bílý kříž - Súlov - Švarná Hanka - Staré Hamry(kostel) Kratší trasa: Konečná - Bílý kříž - Súlov - Švarná Hanka Neděle: Delší trasa: Soláň - Tanečnica - Ptáčnica - Búřov - Valašská Bystřice (17km) Kratší trasa : Soláň - Tanečnica - Díly(rozcestí) - Valašská Bystřice (13km) Ubytování v horském rekr.stř. v Horní Bečvě Cena výletu : pro vedoucí, výbor, značkaře 520Kč, pro členy odboru KČT = 770Kč ostatní a nečlenové = 1050 Kč V ceně dopravy, ubytování, mapky, mimo jiné také kvalitní průvodce, který vás provede po lese s medvědy, bohaté zažitky a legrace s kamarády, kulturní zážitky...a mnoho dalšího :-) Odjezd busu: Otrokovice zastávka u BILLY v 6.00 Malenovice křižovatka - 6.10 Zlín BILLA Jižní svahy - 6.20 Zlín Velké Kino - 6.30 Nemocnice - 6.35 ..................atd.... Těší se Roman a Vy ostatní !!! Platby: Na schůzi 22.června se nejspíše nedostavím,proto pověřuji Pavla Hanáka přihlašováním účastníků a výběrem peněz. V červenci snad ano a nebudu na schůzi ani v srpnu a září, tudíž upřednostním platbu přes účet, číslo Vám kdyžtak na vyžádání zase pošlu. Do zpávy pro příjemce uveďte za koho platbu posíláte a název KONEČNÁ 2020. Po spárování platby se údaje objeví v tabulce a barevně se zvýrazní.

10.-11. října Seminář na Konečné

 

Tak zase po roce zavítáme někam jinam, dlouho jsme v této lokalitě nebyli a proto padla volba na Valašsko.

Plán:

Sobota

Delší trasa: Konečná - Bílý kříž - Súlov - Švarná Hanka - Staré Hamry(kostel)

Kratší trasa: Konečná - Bílý kříž - Súlov - Švarná Hanka

 

Neděle: 

Delší trasa: Soláň - Tanečnica - Ptáčnica - Búřov - Valašská Bystřice (17km)

Kratší trasa : Soláň - Tanečnica - Díly(rozcestí) - Valašská Bystřice (13km)

 

Ubytování v horském rekr.stř. v Horní Bečvě

Cena výletu : pro vedoucí, výbor, značkaře  520Kč,

pro členy odboru KČT = 770Kč

ostatní a nečlenové = 1050 Kč

 

V ceně dopravy, ubytování, mapky, mimo jiné také kvalitní průvodce, který vás provede po lese s medvědy, bohaté zažitky a legrace s kamarády, kulturní zážitky...a mnoho dalšího :-)

Odjezd busu: Otrokovice zastávka u BILLY v 6.00

Malenovice křižovatka - 6.10

Zlín BILLA Jižní svahy - 6.20

Zlín Velké Kino - 6.30

Nemocnice - 6.35

..................atd....

 

 

Těší se Roman a Vy ostatní !!!

Platby: 

Na schůzi 22.června se nejspíše nedostavím,proto pověřuji Pavla Hanáka přihlašováním účastníků a výběrem peněz. V červenci snad ano a nebudu na schůzi ani v srpnu a září, tudíž upřednostním platbu přes účet, číslo Vám kdyžtak na vyžádání zase pošlu.  Do zpávy pro příjemce uveďte za koho platbu posíláte a název KONEČNÁ 2020. Po spárování platby se údaje objeví v tabulce a barevně se zvýrazní. 


Komentáře k tomuto článku