Spoluhráči.cz klub KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN dokumenty a články ! PROSBA O POMOC !

KLUB ČESKÝCH TURISTŮ,ODBOR ZLÍN – článek ! PROSBA O POMOC !

Možné akce:
profilové foto Lenka Holínková
Lenka Holínková

! PROSBA O POMOC !

Vytvořeno:18. 5. 2021, 19:24
Autor:Lenka Holínková
Možnosti
Anotace:Milí kolegové, kolegyně, obracím se na Vás s prosbou. V neděli 23.května má náš odbor garanci nad kontrolou u Mladcovské skalky,v rámci akce Skalní útvary Zlínského kraje. Jedná se o kontrolu v době od 10:00 do 15:00 hodin, kam by měli přijít turisté vlastnící záznamník akce, kteří nestihli v letech 2018 a 2019 splnit podmínky. Vloni jsme museli záměr prodloužit akci odložit. Doufám, že se to letos podaří. Nejedná se o žádné davy, navíc v přírodě, za dodržení stanovených opatření. Budu rád, když se někdo z Vás přihlásí a pomůže mi, za což předem děkuji. Můj telefon je 737005174. Až k Bartošovu domu na Mladcové bychom se svezli MHD, pak pěšky, necelé 2 km ke skále. Navrhuji sraz na zastávce MHD Náměstí Míru v 8:40 nebo u Bartošova domu v 9:00 hod. Prosím, každopádně zavolejte, že do toho jdete se mnou. Zdravím a děkuji . Jiří Tomáš

Milí kolegové, kolegyně,

   obracím se na Vás s prosbou. V neděli 23.května má náš odbor garanci nad kontrolou u Mladcovské skalky,v rámci akce Skalní útvary Zlínského kraje. Jedná se o kontrolu v době od 10:00 do 15:00 hodin, kam by měli přijít turisté vlastnící záznamník akce, kteří nestihli v letech 2018 a 2019 splnit podmínky. Vloni jsme museli záměr prodloužit akci odložit. Doufám, že se to letos podaří. Nejedná se o žádné davy, navíc v přírodě, za dodržení stanovených opatření. Budu rád, když se někdo z Vás přihlásí a pomůže mi, za což předem děkuji.
   Až k Bartošovu domu na Mladcové bychom se svezli MHD, pak pěšky, necelé 2 km ke skále. Navrhuji sraz na zastávce MHD Náměstí Míru v 8:40 nebo u Bartošova domu v 9:00 hod.
   Prosím, každopádně zavolejte, že do toho jdete se mnou. Můj telefon je 737005174. 
         Zdravím a děkuji . Jiří Tomáš

Komentáře k tomuto článku