Sexy Bad Boys

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Sexy Bad Boys kalendář akcí EXIT FORTUNA CUP 2012 - Night ride

Sexy Bad Boys – EXIT FORTUNA CUP 2012 - Night ride

Možné akce:

EXIT FORTUNA CUP 2012 - Night ride

Kdy:Pátek 20. 1. 2012 22:00 – Sobota 21. 1. 2012 6:00
Kde:ŽidArena Milten
Popis akce:

Další ročník našeho/vašeho nejoblíbenějšího fotbalového turnaje  s názvem EXIT CUP  2012 – Night ride se nezadržitelně blíží, proto si Vám dovoluji poslat pár důležitých informací.

 

Datum konání : 20.1.2012

!!! Čas : 22.00 – 5.00 !!!

 

Systém turnaje: obvyklý – dvě skupiny po čtyřech týmech, dva nejlepší postupují do semifinále, dva nejhorší  do zápasů o umístění (5. – 8.místo)

 

Startovné: Z důvodu změn v legislativě nám odešel hlavní sponzor - Fortuna a.s.. Z toho důvodu jsme nuceni zvýšit startovné na částku 2000kč. (Startovné prosím uhraďte v den turnaje mně nebo M. Švagrovi.)

 

Rozlosování: proběhne vyjimečně před startem turnaje v restauraci Milten. Prosíme kapitány  týmů aby se dostavili ve 21.11 do této nálevovny :)

 

Systém rozlosování: základní skupiny A+B se budou losovat ze dvou košů (rozdělení do těchto košů dle umístění v posledním ročníku Exit cupu )

 

Občerstvení: tak jak vždy bude připraven guláš – vedoucí týmů obdrží před, nebo během turnaje lístky.

 

Rozhodčí : nám všem dobře známy M. Černý

 

Máme pro Vás připravené i malé půlnoční překvapení – proto prosíme všechny týmy aby ve 24.00 byly  v hale  a ne v hospodě :) Díky

 

A na závěr pár instrukcí , žádostí a proseb k samotnému turnaji 

 

-- Je nám jasné, že během turnaje nebude čepovaná limonáda asi to nejčastěji objednávané pití, mějte ale prosím na paměti , že velké množství alkoholu a fotbal moc dohromady nejdou.  V zájmu ochrany vašich protihráčů a hlavně vás samých (rozuměj vašich hráčů) nebude ke hře připuštěn hráč ZCELA VIDITELNĚ  opitý !!!  To znamená, že hráč který nebude schopen pomalu ani stát na nohou a neodpoví správně na jednoduchou matematickou úlohu (např. 24569 x 21 :) ) si nekopne. 

 

-- Další věc se týká vašich spoluhráčů – kuřáků. Abychom předešli zbytečným stížnostem občanů přilehlých domů a následného příjezdu Policie ČR nebo Městské policie Milovic požádejte je aby v nočních hodinách udržovali hladinu hluku na terase restaurace na přijatelných decibelech.

 

A poslední žádost na závěr – při jakýmkoliv problému či už s hráči, protihráči, obsluhou, majitelem, policií nebo jinými orgány, neorgány to řešte v součinnosti s námi. Případné škody na majetku budeme pro změnu my řešit s vámi :))

 

 

Díky a 20. ledna nashledanou !!!

 

M. Jokl / M. Švagr

Exit cup 2012 – Night ride

Důležitost: vysoká
Zúčastnili se (5) Martin Beke, Petr Vinš, Miloslav Bittner, Jan Štumar, Michal Mader
Nezúčastnili se (6) Josef Bešta, Karel Štefík, Míla Šubrt, Luki God, Tomáš Helmich, Pavel Pavlicek
Zadal:Martin Beke, 2. 1. 2012, 13:48
Možnosti

Komentáře k této akci