Sexy Bad Boys

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Sexy Bad Boys dokumenty a články Jak (ne)cestovat sockou

Sexy Bad Boys – článek Jak (ne)cestovat sockou

Možné akce:
profilové foto Luki God
Luki God

Jak (ne)cestovat sockou

Vytvořeno:24. 5. 2010, 23:24
Autor:Luki God
Možnosti
Anotace:Zase jedna strastiplná lukiho cesta mhd a vlakem

Počasí na pyču, jsem v Praze a nemám kchár.

Tak volám negrovi BJ GAYJAYovi, jestli nejede domů, že by mě nabral. Prý, že jede později. No nic vypravil jsem se z ČM (nigga most) směr Milovice. Cesta je jasná, už jsem si to kolikrát vyzkoušel, tak bych neměl být překvapenej.

V hlavě si to shrnu:

Udělám SELECTA peněz v peněžence a koupím lístek na MHD bus do H.Počernic vodkaď jede 17:40 vlak přímo do Milovic a budu doma kolem 18:15. KEEP IT REAL. Na nádraží koupím lístek od paní za okýnkem. Budu chtít do nigga class nahoru mezi vyšší negry. Připlatím si, nevadí. Aspoň si tam zapnu počítač a něco udělám. Bude to pohodová cesta. PEACE.

A teď realita:

17:20 Nigga most, kupuju za 26,- lístek, páč tomu nerozumím a nevím kterej je pro mně jako dost dobrej. Dělám SELECTA autobusů, který jezdí do H.Počernic, furt chčije. Pojedu 17:27 dvadvajedničkou. 17:28 přijíždí bus a vstupuje do něj mraky negrů, přidávám se mezi ně. Chlumecká je ZAMRDANÁ. Původní plán autobusové jízdy je 7min - tedy dostatečný prostor pro přestup a nákup lístku na nádraží. Chčije, autobus jede stylem: "jednička, neutrál, brzda, jednička..." 17:38 jsem ještě v buse na main street v H.Počernicích. Tuším, že jsem to PROMRDAL. 17:40 vylézám z busu, chčije jako prase a běžím na vlak. Doběhnu, všude klid. Tak se ptám ňákýho negra, jestli už to jelo na Milovice. A že prej už jo. BUYAKASHA! Ta mrdka vlak neměl žádný zpoždění.

Další jede 18:10 a ještě budu muset v Lysý přestupovat jako debil. OK, dám si cígo a jdu si koupit lístek. Okýnko zavřený. To si dělaj prdel ne? Takže musím asi do žlutýho automatu. Hledám správnou kombinaci pásem P,0,B,1,2,3,4,5. Dostávám se k částce 32,-Kč z počernic do milo. Plus si asi samozřejmě ve vlaku připlatím u negra s píšťalkou za 1st class. OK. Dám si cígo. Sedím na lavičce a asi dvacet metrů ode mně sedí frajer a telefonuje, všichni cestující se dozvídají jestli už ty fošny Tonda dovez a že Pepa s Tondou už mluvil a posílal mu esemesku, že ty fošny mají. Vzpomněl jsem si na mikiho :o))

Vlak přijel na čas, sednu nahoru roztáhnu noťas a pracuju. Pak přijde průvodčí, říká: "kontrola jízdenek", všichni dávají nějaký kartičky, von je vošahá a vrátí zpátky, jenom já jsem asi exot a dávám lístek. Průvodčí na mně pohlédne, zavrtí prstem a ukáže dolu mezi ten negerskej odpad. Ale já říkám, v pohodě já si tu jedničku připlatím (jsem celej šťastnej jak jsem ho setřel). No a von mi řekne, že to nejde, že na tenhle lístek se připlatit nedá, ať slezu dolu. Ten ČŮRÁK. Chtěl jsem ho uklidnit a říct mu, ať je v klidu, že není jedinej co má rodiče sourozence. Tak jako opravdu se mi nechtělo balit comp a lézt někam dolů. Tak říkám, co s tím. Von, že si musím zaplatit celej lístek. KUNDA. Tak jsem ho koupil, chtěl po mě 50,-Kč za cestu z Počernic do Lysý.

V Lysý jsem přestoupil naprosto v pohodě bez problémů. Vzpomněl jsem si na štumíčka, jakej je to dobrej kluk a jel jsem směr Milo. Tam už vše probíhalo normálně, až na to že chcalo a já zmokl po cestě domů.

Tak já nevim pyčo co dělám špatně. Dnešní cesta z Prahy domů mě stála 108,-Kč. Dejte si pozor na ty zloděje.

RESPEKT !!!Money mouth

Komentáře k tomuto článku