Sexy Bad Boys

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Sexy Bad Boys kalendář akcí Turnaj v Nehvizdech

Sexy Bad Boys – Turnaj v Nehvizdech

Možné akce:

Turnaj v Nehvizdech

Kdy:Sobota 4. 7. 2009 8:00 – Neděle 5. 7. 2009 16:00
Kde:Nehvizdy
Popis akce:

Je tady navrh od pana Mařeny Přefíka na turnaj v Nehvizdech. Akorat, ze je to na dva dny, tak nevim jak se na to budou tvarit drahe polovicky. navic se hraje systemem 5+1, na coz nejsme zvykli, ale to se poddá... tak se vyjadrete:

Opis pozvanky (gramaticke chyby neopraveny Embarassed)

 

O POHÁR MĚSTYSE NEHVIZDY

V MALÉ KOPANÉ

KDY: 27-28.6 2009. Možné je najíždět již 26.6 v odpoledních hodinách.

KDE: Nehvizdy na Praze východ.Po dálnici D11 směrem na Hradec králové.Z dálnice sjet na prvním sjezdu směr Čelákovice a na křižovatce do prava.Po kilometru leží Nehvizdy.Po levé ruce za benzínovou pumpou odbočit do leva a pokračovat směrem ke hřišti.Cesta z Prahy je cca 8km

OD KOLIKA: Zahájení je naplánováno v 8.00h

NA ČEM: Na přírodním zcela novém trávníku s umělou závlahou.K dispozici budou připraveny tři hrací plochy a čtvrtá vegetační na tréninkovém hřišti.

STARTOVNÉ: 1500 kč na tým.Ve startovném jsou zahrnuty sodovky a 10 konzumaček v hodnotě 30 kč (guláš,klobásy)

ČÍSLO ÚČTU: 424466349/0800 (účet AFK Nehvizdy) Do zprávy pro příjemce,nebo do variabilního symbolu uvedte název Vašeho mužstva.Po ověření platby budete informováni o přijetí na turnaj(neváhejte o turnaj je zájem).

HRACÍ SYSTÉM: 20 týmů bude rozděleno do čtyřech skupin po pěti ve kterých si to v sobotu rozdá každý s každým.První čtyři postupují do nedělních bojů přímo do osmifinále hlavní soutěže a pokračují klasickým pavoukem až do finále.

Páté týmy ze základních skupin sestupují do vedlejší soutěže,která se hraje rovněž v neděli a nejprve si to rozdají se čtyřmi horšími týmy(v základních skupinách),které byly vyřazeny v osmifinále hlavní soutěže.Lepší čtyři týmy(v základních skupinách),vyřazené v osmifinále hlavní soutěže budou nasazeny rovnou do čtvrtfinále vedlejší soutěže.Vyřazení čtvrtfinalisté už v obou soutěžích končí.

HRACÍ DOBA: 2x12 s minimální přestávkou.Ve vedlejší soutěži 2x8

PRAVIDLA: Totožná s pravidly Hanspaulské ligy.5+1.Hráči mohou střídat hokejově při přerušené hře z místa tomu určenému.O pořadí rozhodují nejprve body,vzájemný zápas,rozdíl score,los.Ve vyřazovacích bojích se v případě nerozhodného výsledku budou kopat tři penalty.Utkání budou řídit delegovaní rozhodčí PSMF

OSTATNÍ SE DOVÍTE NA MÍSTĚ PŘI ZAHÁJENÍ

ZAJIŠTĚNÍ: Po celou dobu turnaje budou pro Vás otevřeny nonstop dvě občerstvení s teplým jídlem,pivem atd.Prostor na stanové městečko je přímo umístěn v arealu AFK(možno stanovat již od pátku odpoledne-stánek bude otevřen).Parkovaci plocha přímo sousedí s arealem.V sobotu bude zajištěna živá kapela abychom se trochu poveselili(v rámci možností) a zaspívá i Michal David Revival.

CO JE ZAKÁZÁNO:Hrát v kolíkách(uměláky jsou povoleny).Rozdělávat v arealu AFK oheň(grilovat a pod).Startovat za více mužstev a to ani po vyřazení vlastního družstva.

VELICE SE TĚŠÍME NA VAŠI ÚČAST A VĚŘÍME,ŽE VŠICHNI STRÁVÍME PŘÍJEMNÝ SPORTOVNÍ VÝKEND .

Na Vaše otázky odpovím na brejlis@seznam.cz nebo na tel: 731 847 742

Přeji hezký den

Petr Brejla

Důležitost: střední
Zúčastnili se (1) Michal Mader
Nezúčastnili se (2) Josef Bešta, Pepa Hejbal
Zadal:Luki God, 17. 6. 2009, 8:08
Možnosti

Komentáře k této akci