Sexy Bad Boys

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Sexy Bad Boys dokumenty a články Uvězněn na WC

Sexy Bad Boys – článek Uvězněn na WC

Možné akce:
profilové foto Luki God
Luki God

Uvězněn na WC

Vytvořeno:26. 8. 2009, 11:59
Autor:Luki God
Možnosti
Anotace:Lukiho Fópá na WC v Úvalech

V této kategorii bychom se mohli čas od času podělit všichni se všema o trapasy, které nás v našem pohnutém životě doprovází... Začnu já :o))

Chtěl bych se s Vámi podělit o nevšední zážitek z minulého týdne. Byl hezký letní den, ráno před osmou.

Mám domluvenu montáž sítí v Úvalech s mým kolegou panem H.K. Montáž je domluvena na osmou hodinu ranní. Jelikož ráno chodím na velkou několikrát, vstal jsem raději trochu dříve. Udělal si kávičku, pojedl něco sladkého a pokouřil na balkóně lehkého Máčka. První sraní výborný. Dopiju kafe a připravuji se na cestu, ale očekávám ještě jednu návštěvu záchodu. Ovšem tlak v podbříšku nepřichází...

Dobrá tedy, vyrazím. Je něco před půl osmou a jedu autem směr Úvaly, kde mám s kolegou H.K. sraz před osmou na benzině v Úvalech. Cestou si říkám, že ranní kolorit nebyl dostatečně naplněn a že budu muset minimálně ještě jednou svoji potřebu pořešit...

Dorazím na benzinku cca 10 minut před osmou. říkám si ok, mam ještě chvilku času, tak toho využiju a zajdu na benzinWC. WC mají vstup zvenčí. Dveře otevřené, říkám si ok, aspoň nemusím dovnitř pro klíče. Vstoupím dovnitř zavřu za sebou dveře a jdu vykonat to, u čeho drtivá většina z vás valí oči a zadržuje dech...

Vše proběhlo v pořádku. Ale co se nestalo, když chci otevřít dveře, nejde to.. Kurwa co se to děje?? Von mě tady někdo zamknul?? To si snad dělaj prdel ne? Tak bouchám křičím, ale nic. Je to u hlavního tahu na brod, takže je tam kravál jako prase a nikdo mě neslyší. Říkám si, tak snad někdo pujde na hajzl a vysvobodí mě?! a vono hovno zrovna se nikomu kurva nechce srát.

Tak si říkám proč mě tam kurva zamkli? Do pyče, třeba je nasraná obsluha benzinky že jsem vlezl na hajzl, aniž bych si vzal klíč. Ale vždyť tam nemaj pyčo cedulku: "klíč od WC u obsluhy" tak přeci mě tam nemůže takhle uvěznit? Tak bouchám a volám a nic.

Pak mě napadlo, že brzy by měl dorazit pan kolega H.K. tak by mě měl vysvobodit. Tak mujdu volat: "Čau Honzo, kdy asi tak dorazíš?" a Honza: "Kam?" a já: "no do těch Úval??" a von: "ty vole já zapomněl" - no v tu chvíli sem se mohl posrat ještě jednou. tak mu vysvětluju svoji situaci, tak povida at vydrzim ze pojede jako ďábel. No to bych se posral.

Co mám kurwa dělat? Volám 1180 - prý maj všechna čísla a když mám problém mám volat. říkám operátorce číslo na benzinu v Úvalech. ok číslo dostávám a rovnou mě přepojuje. Pyčo snad se tam dovolám. A hovno, píská tam fax. sem v řiti !!

Na hajzlu jsem již více než čtvrt hodiny a všichni na mě serou. do pyče na pyču. tak zase bouchám a volám. najednou klíče v zámku štrachaj a otevírá obsluha benzinky. Říkám: "vy ste mě tu zamknul?" a von: "nojo jasný že sem vás zamknul" říkám: "a proč jako? dyt tady nemate cedulku o tom že klíče jsou u vás?" a von: "no já normalne takhle zamykám lidi na záchodě", vypadal dost nasraně a tak si říkám že je to nějakej kokot. tak du za ním že si něco koupim, abych si to u něho jako vyžehlil (spíš sem mu měl dát tečku). No a pak z něho vylezlo že jim ty dveře blbnou a že se to občas stane, že tam někdo uvízne a že von nemá čas tam furt lítat. Tak jsem se mu jako vomluvil a něco koupil.

Pak přijel kolega a hrozně se mi smál :o))

Jaké z toho plyne ponaučení? Nechoďte na záchod na benzině v Úvalech, straší tam a zavírají tam zlobivé lidi :o)))

Komentáře k tomuto článku