Spoluhráči.cz klub STREET MAX Ice Hockey Team kalendář akcí STREET MAX Team - ZÁPASY

STREET MAX Ice Hockey Team – STREET MAX Team - ZÁPASY

Možné akce:

STREET MAX Team - ZÁPASY

Kdy:Neděle 29. 1. 2012 12:00 – 22:00
Kde:Třebechovice pod Orebem - ZIMNÍ STADION
Popis akce:

Zdar borci,

 

tak na nás tady v Třebe na MÚ chtějí udělat pěknou "SVIŇÁRNU"!!! A po čtvrtečním tréninku jsem pochopil proč ostatní týmy už letos nechtějí hrát a samozřejmě platit další peníze.

 

Před sezónou byla dohoda taková, že sezóna bude stát každý tým 20.000,- Kč a bude se hrát čtyřkolově každý s každým. A že stačí zaplatit 10.000,- do konce roku 2011 a druhou polovinu potom.

 

Ve čtvrtek mi bylo sděleno, že musíme doplatit zbylých 10.000,- a budeme mít uhrazený takzvaný "turnaj, který prý považují za sezónu" (10 odehraných zápasů = dvoukolově s každým) a jestli chceme pokračovat dále, musí každý team zaplatit dalších 20.000,- na turnaj nový!!!

 

Tzn.: Každý odehraný zápas stojí 4.000,- Kč, to se asi posrali ve vlaku, NE ? ! ? ! ? ! V tomto případě by město mělo z neregistrované ligy příjem 240.000,- Kč za sezónu. To docela jde, ne??? :-D

 

Dohodl jsem se s panem Vichem, který má tuhle ligu na starost, ať to na městě zařídí jak chce, ale že chceme dohrát sezónu za předem dohodnutých podmínek. Že s tím nesouhlasíme jako ostatní! Pochopil jsem, proč tu před pár lety bylo týmů 18 a teď sotva 6! Ty děvky na městě si snad myslí, že můžou všechno! ! ! 

 

Slíbil, že mi dá co nejdřívě vědět jak to dopadlo a uvidíme co se s tím dá dělat. Každopádně budeme muset co nejdříve vybrat těch zbylých 10.000,- a doufat, že se vzpamatují a budeme pokračovat GRATIS!!!

 

OMLOUVÁM SE ZA KOMLPIKACE, ALE BOHUŽEL ZA TO NEMŮŽU! SAMOTNÉHO MĚ TO STRAŠNĚ MOC S..E!!! :-(

Důležitost: vysoká
Maximální účast:111 spoluhráčů
Zúčastnili se (0)
Nezúčastnili se (0)
Zadal:Pavel Vik, 28. 1. 2012, 11:46
Možnosti

Komentáře k této akci