TJ Nový Jičín

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub TJ Nový Jičín dokumenty a články Výherní sobota!!!

TJ Nový Jičín – článek Výherní sobota!!!

Možné akce:
profilové foto Natalie Radivojevičová
Natalie Radivojevičová

Výherní sobota!!!

Vytvořeno:27. 4. 2010, 12:07
Autor:Natalie Radivojevičová
Možnosti
Anotace:

Sobota 24. dubna byla opravdu skvostná! :)

Naši muži "B" bojovali o druhou ligu. Postupně porazili TJ Tatran Litovel v tiebreaku 15:13, TJ Slavoj Pacov hladce 3:0, TJ Znojmo 3:2 v tiebreaku 15:11. A už v sobotu mohli slavit postup. V neděli odehráli poslední zápas, ve kterém se rozhodovalo jestli postoupí z 1. nebo 2. místa. S domácím týmem hráli opět tiebreak v něm sice podlehli, ale to už nezměnilo na začínajích bujarých oslavách!! Velká gratulace jak hráčům tak i panu Valentovi.

Za to kadeti bojovali o extraligu. Na domací palubovce se utkali postupně s družstvy Olomouce a Havličkova Brodu. S hochy Olomouce si poradili 3:1. A ve druhém zápase se tedy hrálo o postup. V tomto utkání se hrál opravdu skvělý volejbal. Diváci fandili, a kluci hráli jako o život. Match byl velice vyrovnaný a mohli jsme vidět nespočet bloků, neuvěřitelných zákrok v poli. No zkrátka volejbal, kterému nechyběli ani emoce :) Utkání dospělo do tiebreaku, který do svých rukou vzali právě naši kluci a vyhráli 15:10 a stejně tak jako muži mohli slavit postup. Takže opět velká gratulace jak klukům, tak i trenérům O. Valentovi a Jirkovi Vichtovi, který kluky kaučoval !!! :)

No a ženy "B", které hrají krajský přebor si v sobotu došli pro první místo ve své skupině. To znamená že od 15. května hrají kvalifikaci do kraje dvojky. Kde se utkají s družstvem Českého Těšína. V Kozlovicích vyhráli oba zápasy poměrem 3:0. Naše družstvo po většinu zápasu drželo kontrolu nad výsledkem, krom posledního setu 2. zápasu. Kde málem došlo na další set. Ale nakonec jsme to zvládli a můžeme se v klidu připravovat na kvalifikaci! :)

Komentáře k tomuto článku